top of page
DSC_5379.jpg
Base logo.png
DSC_5096.jpg

BASECAMP tilbyder en række seminarer og workshops

- om eksistentielle emner, familieliv, kunstig intelligens, ledelse.... og meget mere!

23 Merete Holm Dalsgaard.JPG

Værdier som rettesnor i forældreskabet

Familiekonsulent Merete Dalsgaard

 

Merete Dalsgaard er uddannet cand.pæd. og er familiekonsulent. Hun har været med til at skabe kurset Værdifuld Hverdag – et kursus for uperfekte forældre! Og hun har brugt mange timer på at fordybe sig i, hvad det vil sige at leve et familieliv med værdier som rettesnor. Den 1. marts 2024 er hun begyndt på et ph.d.-projekt om værdiers betydning i familien.

Der er mange bud på, hvad det gode familieliv er – og måske flere end nogensinde før. Eksperter, politikere og sociale medier drysser gavmildt ud af viden om børns udvikling, men alle disse råd, anbefalinger og muligheder for sammenligning med andre forældre kan nemt larme så meget, at det trænger vores selvstændige indre forældrestemme i baggrunden – fornemmelsen for egne grænser og værdier for det gode familieliv.


Hvordan vil det se ud, hvis vores egne værdier for det gode familieliv kan være en rettesnor i forældreskabet midt i alle de ydre stemmer, der påvirker os? Igennem foredraget får du mulighed for at stille skarpt på egne værdier og på, hvordan du i højere grad kan leve et familieliv i overensstemmelse med dem.

Seminarer finder sted mandag kl. 15.30 i klasseværelset i ”Broen”

"Rig på nåde, sen til vrede – Den dobbelte erfaring af Gud i kristendommen"

Sasja Emilie Mathiasen Stopa, Aarhus Universitet

 

Sasja Emilie Mathiasen Stopa er postdoc i systematisk teologi ved Aarhus Universitet. Hun forsker i Martin Luthers teologi, i danske lutherske teologer som N.F.S. Grundtvig og K.E. Løgstrup og i, hvordan forestillinger fra den lutherske teologi har påvirket udviklingen af dansk tillidskultur.

Læs mere om Sasjas professionelle baggrund på Aarhus Universitets webside

Seminaret finder sted tirsdag kl. 15:30 i Spisesalen på Højskolen

25 + 26 Henrik Engelbrekt Refshauge 2_edited.jpg

"Inspirer tillid, tænd innovation: Form morgendagen, i dag!"

Henrik Engelbrekt Refshauge

- er en passioneret forkæmper for tillidsbaseret ledelse og forsoning i en digital tidsalder. Han medvirker ved hele to seminarer på Sommerstævne ’24.

Med en baggrund inden for ledelsesrådgivning og topledelse og uddannelser i ledelse, journalistik, teologi og musik har han dedikeret sin karriere til at hjælpe organisationer med at skabe bæredygtige og harmoniske arbejdsmiljøer i ind- og udland gennem sine platforme Confidentia.dk og LeadWithTrust.net. Disse seminarer giver praktiske værktøjer, viden og erfaring for at styrke ledere og teams og skabe positive forandringer i organisationer. Med en dyb forståelse for både menneskelige relationer og digitale trends er Henrik dedikeret til at fremme tillid, samarbejde og forsoning i en stadig mere kompleks verden.

 Seminar: Tillidsbaseret Ledelse: Bygning af Bæredygtige Relationer

Alle er ledere. I seminaret om tillidsbaseret ledelse vil vi udforske, hvordan tillid danner grundlaget for motivation og innovation. Vi vil dykke ned i konkrete strategier og værktøjer til at styrke tilliden mellem ledere og medarbejdere, ansatte og frivillige, forældre og børn, og skabe en kultur præget af åbenhed, ærlighed og samarbejde.

Seminaret finder sted onsdag kl. 13.30 i Spisesalen på Højskolen

Forsoning i en Digital Tidsalder: Skab Harmoni i En Fragmenteret Verden

I det andet seminar vil vi undersøge, hvordan vi kan opnå forsoning i en tid præget af digitalisering, shitstorms, trusler og fordømmelser. Gud tilgiver. Internettet deleter aldrig. Er tilgivelse mulig i en medietid, hvor folkedomstolen dømmer inden retten har talt. Hvordan bruger vi de nyeste digitale redskaber som AI og ChatGPT til at fremme forståelse og samhørighed.

Seminaret finder sted onsdag kl. 15.30 i Spisesalen på Højskolen

”Den gode samtale” - om tro og liv i familien

Mette Sloth

Denne eftermiddag vil vi sammen sætte spot på ”Den gode samtale. Samtalen om tro og liv. Det vil gøre ved, på mange forskellige måder, at kommer rundt om emnet ”Den gode samtale”.

Dette seminar er et, hvor dialogen vil være i højsædet. Ikke mindst vil vi opmuntre og styrke hinanden til at tage snakke om tro og liv i familien eller hvor, det nu måtte være.

Seminaret foregår som en cafeeftermiddag for forældre og bedsteforældre. Tag kaffekoppen med: Vi har kaffe og te på kanden. Sammen vil vi sætte spot på ”Den god samtale”.

 

Eftermiddagen vil blive ledt af Mette Sloth.

 

Seminaret finder sted onsdag kl. 15.30 i klasseværelset i Broen

27 Mette Sloth.jpg

Trivsel i en frivillighedskultur

Julie Bay-Smidt

Ordet ‘mistrivsel’ er i de seneste par år blevet et populært ord at bruge. Begrebet bruges især flittigt om den unge generation og er derved med til at skabe fortællingen om, at mange unge i dag mistrives. Opmærksomheden på begrebet ‘mistrivsel’ kan i mange tilfælde få vores fokus hen på det, vi ikke ønsker og ikke vil. Men hvad er det så, at vi gerne vil? For hvad er trivsel egentlig? Og hvordan lykkedes vi med at skabe sunde rammer, som er med til at opmuntre og støtte de frivillige?

Julie arbejder til daglig som jobkonsulent, ungdomsleder, PR- og kommunikationsansvarlig, samt trivsel- og frivilligheds coach. Hun er certificeret metakognitiv psykoterapeut, og er i gang med at færdiggøre en 4-årig psykoterapeut uddannelse. Derudover er hun frivillig som stab og leder på BBU og EFBUs sommerlejre. Hun opfatter frivillighed som et vigtigt emne, og derfor har hun udarbejdet materialer til brug af frivillige, da hun ønsker at styrke frivillighedskulturen.

 

Seminaret finder sted torsdag kl. 15.30 i Spisesalen på Højskolen

bottom of page