top of page

Hilsen fra Stævnekoordinatoren

Velkommen til Sommerstævne '23

 

Forude venter lysere dage og den skønne, danske sommer som finalen – og dermed også Sommerstævne '23 på Lindenborg.

Sidste år kom vi i gang igen efter to år med Coronaaflysninger. Vi var alle sammen lidt "rustne": Vi havde næsten glemt, hvor dejligt det var at være på Sommerstævne med gode venner fra hele landet!

Men vi fik lært det! Og vi havde et fantastisk stævne med masser af gode oplevelser og dansk sommervejr, når det er bedst. 

Nu har vi banket det sidste rust af organisationen, og vi tager tilløb til Sommerstævne '23 med masser af undervisning, lovsang, seminarer, KIDZ, BEAT og URBAN camp for børn og teenagere, SOUL camp for de unge, samvær på Grønningen og Late Nights med de bedste venner. Det bliver så godt!

 

Vi sætter trumf på musikken igen i år med en stor koncert med Arina Mai søndag eftermiddag, og Jacob Bay med band til lovsangsaften tirsdag aften. Generelt bliver der fantastisk lovsang i hallen og forskellige musikgenrer fra gospel til jazz og blues på Late Nights på Grønningen.

 

I år bytter vi lidt rundt på de store telte, så SOUL Camp kommer til at ligge i nærheden af hallen, på den nederste del af campingpladsen. URBAN Camp får også en ny placering, så teenagerne kommer tættere på campingpladsen og fællesskabet der. 

Der bliver igen bogsalg i den nederste del af hallen ved indgangen, og Store Scene placeres, så vi sidder på langs i hallen, så lyd og fokus på scenen bliver endnu bedre.

Vi har lempet priserne for småbørnsfamilier og unge mennesker.

 

I år afholder Grøn Kirke seminar om bæredygtighed og forvalterskab på Sommerstævnet. Vi vil som stævneudvalg gerne arbejde mere henimod dette i år og i de kommende år.

 

Der sker nye ting på Sommerstævne ’23, men det meste er som det plejer, med god tid til de dybe samtaler, kaffe på kanden, badning i fjorden, hoppeborg, inspirerende undervisning, morgenbøn i Bakkehuset, sponsorløb og smukke solnedgange over fjorden.

 

 I dette hæfte finder du program, praktiske oplysninger og præsentation af årets talere. Læs det grundigt igennem, så du er godt forberedt på, hvad du skal glæde dig til.

 

Sommerstævnet er et stærkt fællesskab på tværs af alder og generationer. Det er for familier, for singler, for unge, for ældre, og du er inviteret!

 

Mange Sommerstævne-hilsner

Mange sommerstævne-hilsner

Pia Rosendal Daugaard

Stævnekoordinator

Pia_Rosendal_Daugaard - redigeret 2.jpg

Stævnekoordinator
Pia Rosendal Daugaard

bottom of page