top of page

Hilsen fra Stævnekoordinatoren

Velkommen til Sommerstævne

I skrivende stund (sidst på året 2022) har vi oplevet både en hel uge med frostvejr døgnet rundt med ned til minus 15 grader og senest en uges tid med vådt, klamt og blæsende dansk vintervejr.

Så er det svært at forestille sig - men nemt at glæde sig til - Sommerstævne '23 på Lindenborg.

Sidste år kom vi i gang igen efter to år med Coronaaflysninger. Vi var lidt "rustne": Ting var forsvundet, telefonnumre var holdt op med at virke, vi havde næsten glemt, hvordan det var at være på Sommerstævne!

Men vi fik lært det! Og vi havde et fantastisk stævne med masser af gode oplevelser og dansk sommervejr, når det er bedst. 

Nu har vi banket det sidste rust af organisationen, og vi tager tilløb til Sommerstævne '23 med masser af undervisning, lovsang, seminarer, samvær på Grønningen og Late Nights med de bedste venner.


Her på siden finder du program, praktiske oplysninger og præsentation af årets talere. Læs det grundigt igennem, så du er godt forberedt på, hvad du skal glæde dig til.

 

Prik til dem i din kirke, der endnu ikke har oplevet et Sommerstævne og prik til dem, du ønsker får deres gang i kirken: Inviter dem alle sammen med på årets bedste ferie!

 

Giv dem linket til websiden eller infohæftet i hånden, og fortæl dem, at du gerne vil dele de gode oplevelser med dem.


Mange sommerstævne-hilsner
Pia Rosendal Daugaard

Stævnekoordinator

Pia_Rosendal_Daugaard - redigeret 2.jpg

Stævnekoordinator
Pia Rosendal Daugaard

bottom of page