top of page

Hilsen fra Stævnekoordinatoren


Velkommen til Sommerstævne '24
på Mariager Høj- og Efterskole

 

Forude venter den skønne, danske sommer - og dermed også Sommerstævne 2024! Desværre kunne vi ikke være på Lindenborg i år, så nu bliver det Mariager i stedet. Men det er også et skønt sted!

Skolerne i Mariager tilbyder masser af gode værelser, hyggelige dagligstuer, multibane, strandvolley, fitness, en stor hal, auditorium, fodboldbaner, gynger og bålplads. Der er for nogle år siden bygget en stationær toilet- og badrumsbygning til campingpladsen, og der kommer fine lejede toilet- og badevogne til pladsen.

 

Der vil være afmærkede pladser med gas-grills til rådighed. Campingpladsen ligger rundt om hallen, som vil være samlingspunktet for aftenmøder og formiddagsundervisning.

 

Kidz, Beat, Urban og Soul kommer til at holde til i skolernes øvrige lokaler.

Vi flytter ”Grønningen” med til Mariager. Her kan du høre musik om aftenen, købe mad, kaffe og is, se børnene spille fodbold på multibanen og høre børnelatter fra små og store børn ved hoppeborgen og Børnebussen. Grønningen kommer til at summe af liv morgen, middag og aften.

Spændende program
Du kan læse mere om det brede og spændende stævneprogram her i brochuren. Temaet i år er ”nåde”, som bl.a. Jesper Fodgaard, Thomas Baldur, Krista Bojesen og Lasse Åbom vil undervise om.

Soul er tilbuddet for 18+ og i år har vi taget dele af deres program med i det store stævneprogram, da de inviterer bredt ud til alle voksne.

Midt på ugen er der koncert med gruppen ”Alt det der drukner”. Koncerten er for alle aldre, så vi håber at samle alle spor til en stor fælles oplevelse.

Sponsorløbet bliver afløst af en auktion i år, hvor pengene går til Wildcard-ordningen. Det kan være dyrt at tage på stævne, så vi har sat priserne ned for børnefamilier og de unge. Ellers holder priserne fra sidste år.

Der er feriestemning i hyggelige Mariager – så kommer du fra ferie i Jylland, eller skal du videre bagefter, så tag et stop i uge 30 sammen med os andre. Og husk at invitere de andre fra menigheden. Det er så hyggeligt med de gode snakke om undervisningen eller livet i det hele taget. Vi ses i Mariager!

 
Mange Sommerstævne-hilsner
Pia Rosendal Daugaard 
Stævnekoordinator
 

01 Pia Rosendal Daugaard.jpg

Stævnekoordinator
Pia Rosendal Daugaard

bottom of page