top of page
34 Grønningen - Foto 4.jpg
Base logo.png
34 Grønningen - Foto 5.jpg

Grønningen er
Sommerstævnets mødested!

Caféområdet på Grønningen er samlingsstedet hvor alle mødes, får stillet sulten, nyder en kop kaffe eller spiser en is. Her er åbent fra kl. 12.00 og resten af dagen, og maden kan nydes ved bordene både på pladsen og i cafételtet. 

Frokosttilbud
Fra kl. 12.00 til 13.30 kan du vælge mellem forskellige tilbud som thaisupper med og uden kød - og frikadeller med kartoffelsalat.

Pølsevognen og ishuset
Her kan du fra frokosttid og resten af dagen blive budt på pølser, kyllingewraps, pandekager, slush-ice, Ryå iskugler, sodavand og naturligvis kaffe. De lukker først, når de sidste trækker hjem efter Late Night-arrangementerne.

Når frokosten slutter, fortsætter hyggen i cafételtet med brætspil og samtalecafé indtil kaffetid.

Fra kl. 17.30 til 18.30 vil der igen være åbent i thaisuppe-køkkenet.

Og så er det også på Grønningen, du finder hoppeborgen Raffe og Børnebussen. Her er der hver eftermiddag sjove aktiviteter som fx ansigtsmaling, badebassin, bål og lignende.

Hver aften kl. 21.45 er der Late Night på Grønningen. Oplev god livemusik imens der spilles et brætspil i skæret fra de kulørte lamper og solnedgangen over fjorden.

Al overskud fra madboderne på Grønningen går til vitale projekter i ind- og udland.

Vi ses på stævnets caféområde!

Late Night Program 2023

Søndag:

Choro-Duo med Sofus J. Möglich Rasmussen på bas og Esben Lyngsø på guitar
 

Mandag:

Old Men in Black - Leonard Cohen sange.
 

Tirsdag:

Bo Nielsen - klaver og guitar
 

Onsdag:

Destiny Choir – gospelkor
 

Torsdag: Two Blue - blues

ChoroDuo (1).jpg

Choro-Duo

Old Men in Black
Mandag aften inviterer Late Night på en rejse gennem Leonard Cohens poesi og sange. Det handler om Gud, kvinder og alt andet, men mest om Gud og kvinder.  
Old Men in Black optræder med Leonard Cohens sange og fortæller mellem numrene historier fra hans liv og om sangenes tilblivelse og indhold.
Late Night med Old Men in Black mandag aften kl. 21:45 på Grønningen

Old Men in Black

Choro-Duo
Choro-Duo består af de to unge musikere Esben Lyngsø (guitar) og Sofus J. Möglich Rasmussen (bas), der i denne konstellation spiller både ældre og nyere brasilianske folkemelodier. Choro-Duo udfordrer deres virtuositet og præsenterer denne musik instrumentalt på blot to instumenter. I et virvar af sambarytmer, chorinho-melodier og jazz bringer duoen Brasiliens varme og summende energi helt tæt på.
Late Night med Choro-Duo søndag aften kl. 21:45 på Grønningen

Two Blue
I begyndelsen af halvfemserne (altså 1990’erne!) rejste Jørgen Marcher Andersen og Peter Brandt rundt på værtshuse og caféer i Danmark og spillede blues, som Two Blue. Peter skrev teksterne og Jørgen musikken. Siden er det blevet til et utal af koncerter og var man ung i halvfemserne, vil man sikkert nikke genkendende til deres musik. Som så mange andre 90’er bands har de ladet sig overtale til at spille sammen igen og selvom verden ser meget anderledes ud nu, end for 30 år siden, så holder musikken stadigvæk. Derfor er en aften med Two Blue ikke bare et kig i historiebøgernes falmede sider, men et billede af tekster og humor der stadig holder. Kom og lyt med.
Læs mere fra dengang i Udfordringen i 1993! 
Late Night med Two Blue torsdag aften kl. 21:45 på Grønningen

TwoBlue (1)_edited.jpg

TWO BLUE

image1.jpeg

Destiny Choir

bottom of page