top of page
34 Grønningen - Foto 4.jpg
Base logo.png
34 Grønningen - Foto 5.jpg

Caféområdet på Grønningen – Sommerstævnets mødested!

Caféområdet på Grønningen er det helt store samlingssted hvor alle mødes, får stillet sulten, nyder en kop kaffe eller spiser en is. Her er åbent fra kl. 12.00 og resten af dagen, og der er god plads både ude og inde.

Til frokost og aftensmad kan du komme forbi Mad- og Missions Marked og vælge mellem spændende og varierede retter fra det thailandske køkken - også med en udgave for vegetarer/veganere, retter for børn, samt forskellige drikkevarer.

Frokostmenu

  • Stegte ris med grøntsager og kylling

  • Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat og grønt

  • Frokostret fra det thailandske køkken – en ny ret hver dag

  • For børn: Frikadeller, ris/pasta og gnavegrønt

 

Aftenmenu

  • Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat og grønt 

  • Spændende mad fra det thailandske køkken - en ny ret hver aften

  • For børn: Frikadeller, ris/pasta og gnavegrønt

 

Priser: 35 kr. for børn og 45 kr. for voksne.

På Grønningen finder du også “Bethels Kylling, Slush, Ice og Pølser”. De lukker først, når de sidste trækker hjem efter Late Night-arrangementerne, og de står  klar til at stille din sult hele dagen. “Bethels Kylling, Slush-ice og Pølser” byder på hotdogs, kyllingewraps, panini, pandekager, slush-ice, softice, gammeldags isvafler med Ryå-is, sodavand og naturligvis kaffe.

Klik her for at finde en samlet

oversigt over alle tilbuddene.

Grønningen er mødestedet for alle!
Her kan børnene lege i hoppeborgen Raffe og om eftermiddagen er der mange sjove aktiviteter omkring Børnebussen som fx ansigtsmaling, badebassin, bål, vandballoner.

Hver aften kl. 21.45 er der et Late Night arrangement med livemusik, talkshow, musikquiz m.m. Alt sammen kan nydes, mens der spilles et brætspil i skæret fra de kulørte lamper og solnedgangen over Mariager. Her er god plads både ude og inde.

Late Night programmet ser således ud:

Søndag: Musikquiz, hyggelig og medrivende. Quiz-vært er ingen ringere end Joachim Melkær Midtgaard! 

Mandag: Lene Leed og Lars-Erik Quortrup Jensen, singer-songwriter

Tirsdag: Casparsen koncert “Alle kaster skygger” - sange om det levede liv, både livets udfordringer og med troen, håbet og kærligheden som følgesvend

Onsdag: Talkshow om livet - sammen med Soul

Torsdag: Gert Bjørsted, troubadour og præst

 

Hele overskuddet fra madboderne på Grønningen går til vitale projekter i indland og udland.

 

Vi ses på stævnets caféområde!

DSC_6569.jpg
DSC_6697.jpg
DSC_6992.jpg
DSC_6540.jpg
DSC_6323.jpg

Late Night på Grønningen

Lene Leed

- optræder sammen med Lars-Erik Quortrup på Grønningen mandag aften  kl. 21.45

Lene Leed er en dansk sanger og komponist, født i 1968. Hun voksede op i Den Evangeliske Frikirke Danmark, i Thy, og har dedikeret det meste af sit liv til musik.

 

Hun begyndte som gospelsanger, men har senere undervist i sang. Hun har endda et amerikansk sangskolelegat opkaldt efter sig, ”The Lene Leed Vocal Education Scholarship.”

 

Senere flyttede hun til Grønland, hvor Lene med stor succes stod bag ”Verdens Nordligste Musikskole.” Samtidig arbejdede hun som skolelærer i Diskobugten. Efter 17 år i Grønland gik turen retur til Danmark, hvor musikken blev sat på pause.

 

I 2011 fik Lene konstateret Huntingtons sygdom. Dette var en medvirkende årsag til, at hun vendte tilbage til musikken. Nu handler musikken ikke kun er om religion, men også om politik, livet og alt derimellem.

 

Lene optræder sammen med Lars-Erik Quortrup alias Spillemanden fra Ørsted. Lars-Erik har gennem et langt liv spillet med alle mulige kunstnere. Han er blandt husket for at turnere Europa rundt med Johnny Logan.

 

Sammen har Lene og Lars-Erik optrådt så forskellige steder som i kirker, på Musikfestivals, for Sundheds og Erhvervsministeriet, Statens Museum for Kunst i København og meget mere.

I 2024 kan Lene Leed også tilføje titlen forfatter, når hun udgiver bogen ”Den dag solen stod op".

51C Casparsen 1 1000px.jpg

Alle kaster skygger
Koncert med Casparsen

Tirsdag den 23. juli kl. 21.45 på Grønningen.

Guitar, klaver og utrolig smukke duetter. Det er opskriften, når Camilla og Jørgen Casparsen inviterer os ind i deres musikalske univers. Sangene er danske, og de handler om at være menneske. Om tvivlen, troen, håbet og kærligheden.

Jørgen og Camilla Casparsen udgiver senere på året deres debutplade ”Alle kaster skygger”, der musikalsk tager afsæt i både country, folk og pop. De har begge spillet og ledt lovsang gennem mange år.

Glæd dig til en aften med gode sange, flotte harmonier, og hvor det at være menneske i et levet liv er i fokus.

Sing-Along med Gert Bjørsted, præsten fra Vrå

 

Torsdag aften kl. 21.45 er der Late Night koncert med Gert Bjørsted på Grønningen

Siden 2016 har Gert turneret rundt i jyske byer fredag og lørdag med sin guitar og optrådt på utallige danske bodegaer.

"Egentlig er jeg slet ikke opvokset med et forhold til nattelivets miljøer. Øl og spiritus falder meget langt fra egen livspraksis, men glæden ved at spille og synge fra en barstol med en guitar under armen, har ført mig ind på en ny bane som syngende præst," siger Gert.

Som præst gennem mange år følte Gert et behov for at udvide horisonterne: Et ønske om at komme tilbage til en mere udadvendt tilgang til at møde mennesker, der hvor de er. Som barn var han af og til, sammen med guitaren, med på værtshusmission i Næstved. Allerede dengang oplevede han, at Gud havde lagt en længsel i ham for at føre musikken uden for de kirkelige rammer.

 

Torsdag aften kan du opleve Gert Bjørsted på Grønningen og skråle med på Den knaldrøde gummibåd, To lys på et bord, I en lille båd der gynger og mange andre kendte sange. 

bottom of page