top of page
Kidz logo.png
Soul logo.png
Beat logo.png
Base logo.png
Urban.png

Sommerstævnet åbner og lukker
med en fest!

Når vi mødes søndag den 21. juli, bliver det en fest. Kl. 11.00 er der åbningsfest og gudstjeneste i Hallen. Alle er velkomne til at fejre gudstjeneste under temaet for Sommerstævne ’24: ”NÅDE”. Når vi inviterer alle til at deltage, betyder det også, at festen er for alle: Børn, unge og ældre, store og små, de glade og de kede, de raske og de syge. Guds NÅDE rækker til alle. Det vil vi fejre!
 

Menighedskaffe
Søndag eftermiddag fra kl. 13.30 skal der hygges i menighedsgaderne med fælles kaffeborde. Her er der mulighed for at byde hinanden velkommen på stævnet og sørge for, at alle fra din menighed er kommet godt på plads. Benyt anledningen til at lave et stort fælles kaffebord i menighedsgaden og inviter gæster - hjemme fra menigheden eller bare nogle I kender - til at være med i fællesskabet. Grønningen vil også være åben for kaffesalg og fællesskab.

 

Mød din næste
Som noget nyt i år, skal vi ud at være aktive sammen. Søndag eftermiddag kl. 15.00 mødes vi på Grønningen på tværs af alle generationer. Vi skal grine sammen og måske udfordres i noget, vi ikke har prøvet før. Leg er et fantastisk middel til at komme tættere på hinanden og lære endnu flere at kende. Vi
håber, du vil være med. Samtidig er der mulighed for at blive lidt mere kendt i området, hvor stævnet afholdes. Alle spor deltager, så mon ikke der er mulighed for at hilse på nogle, du ikke har mødt før.

 

Når ugen er gået
- trækker vi stikket ud fredag den 26. juli med morgenbøn, undervisning i Hallen fra kl. 10.00 - 11.00 og Familiefest for alle sporene kl. 11.00. 


Sommerstævne ’24 – det bli’r ikke større i 2024!

DSC_8134.jpg
bottom of page