top of page

WILDCARD

Hvis din økonomi er så stram, at du ikke har økonomisk mulighed for at deltage på Sommerstævnet, så er Wildcard-ordningen måske den hjælp, du har brug for. Faktisk er der kun en enkelt betingelse, der skal være opfyldt, for at du kan komme i betragtning til et Wildcard: "Du skal være økonomisk dårligt stillet for at søge". Hvis du er på Statens Uddannelsesstøtte (SU) eller modtager folkepension, og du er økonomisk presset, har du også mulighed for at søge Wildcard-ordningen.

Yderligere og meget mere detaljeret information finder du på ansøgningsskemaet. Du søger ved at udfylde et skemaet, som kan downloades her:

                 Ansøgningsskema til Wildcard på Sommerstævnet 2023 (Word-dokument)

 

Hvis du har spørgsmål til Wildcard-ordningen,  er du meget velkommen til at kontakte Torsten Wendel-Hansen på tlf. 22 81 21 13 eller send en e-mail til: t.w-h@live.dk  

Tak for støtten til Kirkernes Integrations Tjeneste og Trygfonden

Kirkernes Integrations Tjeneste har gennem donation  fra Trygfonden fået mulighed for at "give socialt og økonomisk udsatte nydanske familier gode oplevelser sammen og som del af jeres kirkelige fællesskab."


Sommerstævne '23 modtager støtte til WildCard-ordningen. Det betyder, at endnu flere kan få glæde af fællesskabet i uge 29. TAK er kun et fattigt ord - men alligevel: TAK til Kirkernes Integrations Tjeneste og Trygfonden for støtten! 

TF_Stoettelogo_RGB.png
bottom of page