Sommer 2018 - Dag 4 (73 of 92)_redigered
Soul logo.png
Sommer 2018 - Dag 2 (61 of 82)_redigered

Soul er i år både et campingområde og en scene. 

 

Det betyder, at  der vil være plads til hygge og afslapning på årets Soul Camp, og du kan få lov at bo sammen med både nye og gamle venner fra hele landet. Soul er arrangeret og planlagt af deltagere i 20+ kategorien, men årets program er åbent for alle på stævnet – unge som ældre.

 

Hver morgen, eftermiddag og sen aften vil der være program i Soul teltet for både Souldeltagere og resten af stævnet. Foruden Soul programmet vil du som Soul deltager have mulighed for at følge Base Camp-programmet til morgen- og aftenmøderne. Samtidig er Soul-programmet skabt, så du selv kan få lov at påvirke og bidrage med dit personlige aftryk. 

 

Du skal tilmelde dig Soul, hvis du har rundet de 20 år.

 

  • Tilmeld dig, fordi du ønsker at supplere Base Camp-programmet med Soul-talks, lovsang, refleksions-grupper, morgengymnastik, og workshops.

  • Du skal tilmelde dig Soul, hvis du elsker en god kaffestund, en croissant til morgenmad, et slag Hint, et spil volley i solen, pandekager, fællesspisning, dans og Tour de France.

  • Du skal tilmelde dig Soul, hvis du ønsker et fællesskab og et socialt rum med plads til forskellighed: Som 20+ kan du både være morgenfrisk og morgen træt, gå tidligt i seng eller deltage i stille samtaler til langt ud på natten, og du kan være leder på et andet spor, med brug for et afbræk og sted med jævnaldrende.

  • Du kan lige være fyldt 20 eller have været i starten af tyverne i over et årti.

 

På Soul er du velkommen – og vi glæder os til at se dig!