Sommeren nærmer sig og vi ved lige præcis hvor du skal være i uge 30.  (20+)

 

Soul er årets tilbud til dig som gerne vil være med på Base Camp, men stadig gerne vil bo sammen med dine venner eller være en del af et yngre fællesskab.

 

For os der er på Soul vil det primært handle om at skabe de gode sociale og hyggelige rammer for at vi får en fantastisk uge, samtidigt med at vi aktivt kommer til at være med til alle de gode og spændende tilbud der foregår i på Base Camp, enten i Hallen, til seminarer eller rundt omkring på stævnet.  

Soul er altså et nyt tiltag på Sommerstævnet 2019, og det er ikke et decideret spor, da vi samarbejder med Base Camp om at lave undervisning og program der er relevant og interessant for dig der stadig føler du har lidt tid endnu inden du vil kalde dig rigtigt ”voksen”. Soul Camp er altså mere et værested for dig som er blevet for gammel til det andet nye ungdomssporet Urban Camp, men stadig ikke klar til at slippe det sociale og hyggelige ved at bo sammen med andre unge.  

Soul vil som udgangspunkt være for 20+ årige, og det vil være dit eget ansvar at sørge for mad i løbet af ugen, men der vil være en cafe hvor du kan købe dig til lidt lækkert, og vi vil være nogen der sørger for hyggelige rammer og events/aktiviteter i løbet af dagene.  

Vi glæder os til at se dig til sommer og sammen med dig skabe rammerne for en fantastisk uge på Sommerstævnet 2019.