Kunne du tænke dig at få en fest af en lejr-uge sammen med en masse andre unge? (15-20 år)

Så er Urban lige noget for dig!  
 

Urban er ungdomssporet på Sommerstævnet 2019. Det er en lejr, med alt hvad der hører til. Vi har vores egen camp, hvor vi overnatter i telte. Lejrens midtpunkt bliver vores store telt, hvor vi skal have spændende undervisning, lovsangsmøder, underholdning og en masse andre aktiviteter.

 

I dette telt vil vores café også være placeret – her vil der være et hyggeligt miljø og selvfølgelig en biks, der sælger alt det lækre, du har brug for på en lejr. På Urban spiser vi også sammen, og så skal vi selvfølgelig deltage i nogle af de møder og aktiviteter, som Base Camp tilbyder.  


Temaet for stævnet er i år ’genOPDAG det gode fællesskab’, og det skal vi også arbejde med på Urban, tilsat de krydderier som gør det spændende og relevant for dig. Vi inviterer nogle spændende og inspirerende undervisere, som kommer og underviser, og vi vil også have et fantastisk band til at lede os i lovsang. 

 

Vores skønne ledere vil være med til at skabe den perfekte lejr med gode snakke, dejlige aktiviteter, relevant undervisning og ikke mindst lejrstemning ad libitum. 

 

Programmet vil være særligt målrettet dig, som går på eller inden for de seneste år har afsluttet en ungdomsuddannelse.

 

Så har du afsluttet folkeskolen, og synes du, at Base Camp/Soul bliver lidt for ”voksent”, så tilmeld dig Urban og få den vildeste lejr med en masse skønne unge i uge 30!