Sommer 2018 - Dag 2 (57 of 82)_redigered
Urban.png
Sommer 2018 - Dag 2 (34 of 82)_redigered

Kunne du tænke dig at få en fest af en lejr-uge sammen med en masse andre unge?

Så er Urban Camp lige noget for dig!

 

Urban Camp er ungdomssporet på Sommerstævnet 2022. Det er en lejr, med alt hvad der hører til. Vi har vores egen camp, hvor vi overnatter i telte. Lejrens midtpunkt bliver vores store telt, hvor vi skal have spændende undervisning, lovsangsmøder, underholdning og en masse andre aktiviteter. I dette telt vil vores café også være placeret – her vil der være et hyggeligt miljø og selvfølgelig en biks, der sælger alt det lækre, du har brug for på en lejr.

 

På Urban Camp har man også mulighed for at spise alle måltiderne sammen. Vi vil selvfølgelig arbejde med stævnets tema på Urban Camp, men vi gør det på en måde, der er spændende og relevant for dig. Vi inviterer nogle spændende og inspirerende undervisere, og vi vil også have et fantastisk band til at lede os i lovsang. Vores skønne ledere vil være med til at skabe den perfekte lejr med gode snakke, dejlige aktiviteter, relevant undervisning og ikke mindst lejrstemning ad libitum.

 

Programmet vil være særligt målrettet dig, som går på eller indenfor de seneste år har afsluttet en ungdomsuddannelse. Så har du afsluttet folkeskolen, og synes du, at Base Camp/Soul Camp bliver lidt for ”voksent”, så tilmeld dig Urban Camp og få den vildeste lejr med en masse skønne unge i uge 29!