top of page
Sommer 2018 - Dag 2 (57 of 82)_redigered
Urban.png
Sommer 2018 - Dag 2 (34 of 82)_redigered

Urban Camp for dig der går i 7. klasse – 17 år!
 

Urban Camp er teenagesporet på Sommerstævnet 2024. Det er den fedeste camp - vi overnatter i telte og har vores egen lejrhygge. Men midtpunktet bliver vores hyggelige dagligstue på Mariager Højskole, hvor vi skal have spændende undervisning, lovsangsmøder, underholdning og en masse andre aktiviteter. Her vil vores café også være placeret – hvor der vil være et hyggeligt miljø og selvfølgelig en biks, der sælger alt det lækre, du har brug for på en lejr. I dagligstuen er der pool-bord, sofaer og råhygge!

 

På Urban Camp samles vi om formiddagene til spændende, nærværende og inspirerende undervisning og intens lovsang, og om eftermiddagen og aftenen vil vores skønne ledere være med til at skabe den perfekte lejr med gode snakke, sjove aktiviteter, relevant undervisning og ikke mindst lejrstemning ad libitum.

 

Der bliver ikke serveret nogle måltider på Urban, men det er muligt at bestille morgen- og aftensmad ved tilmelding og spise i Spisesalen. Frokosten kan købes på Grønningen. Forplejning kan også skaffes i REMA1000, som ligger meget tæt på – eller SuperBrugsen. Der er køleskab til rådighed.

 

Programmet vil være særligt målrettet dig i udskolingen, som er på vej til en ungdomsuddannelse.

Tilmeld dig til Urban Camp og få den fedeste teenagelejr i uge 30!

Urban_illu.jpg
bottom of page