genOPDAG modet

 

Sommerstævne på Lindenborg er Danmarks eneste fælleskirkelige Sommerstævne.

Arrangørerne er Baptistkirken i Danmark og Det Danske Missionsforbund i samarbejde med ungdomsorganisationerne BBU og MBU. Stævnet er åbnet for alle interesserede uanset kirkeligt tilhørsforhold. 

Årets stævne har temaet GenOpdag MODET. I 2018 var stævnets tema GenOpdag de gode nyheder. Dette blev fulgt i 2019 af temaet GenOpdag det gode fællesskab. I år vil vi med det gode fællesskab som udgangspunkt sætte fokus på modet til at dele de gode nyheder. Det handler om mod til at være en helhjertet efterfølger af Jesus og mod til at gøre det, som Jesus sender os ud i verden for at gøre. 

Gennem hele Bibelen møder vi mennesker, der udviste mod. Ikke fordi de var helte. De var helt almindelige mennesker. Men troen på en levende Gud havde fyldt dem med mod til både at tale og at handle. De turde stå ved det, Gud havde kaldet dem til. De turde sige, at Gud havde vist dem noget, som de var overbevist om, at andre også havde brug for at få øje på. 

Vil det samme kunne siges om kristne i dag? Eller har vi mistet modet? I så fald er det tid til at genopdage modet og blive modige kristne, der med stolthed står ved vores tro og følger Jesus i hverdagen. 

Velkommen til et spændende stævne, der udfordrer og udruster. 

 

 

Torben Andersen

Generalsekretær i Baptistkirken i Danmark

 

John Nielsen

Missionsforstander i Det Danske Missionsforbund

IMG_20190924_112106 (2).jpg
Pressefoto John Nielsen.jpg 4.jpg