top of page

Sommerstævne på Lindenborg er Danmarks eneste fælleskirkelige Sommerstævne.  Arrangørerne er Baptistkirken i Danmark, Evangelisk Frikirke Danmark og ungdomsorganisationerne BBU og EFBU. Stævnet er åbent for alle interesserede uanset kirkeligt tilhørsforhold.

Guds rige – midt imellem jer

Hvor er Guds rige? Hvad kendetegner Guds rige? Hvem er med i Guds rige? Har Guds rige ydre grænser eller er det kun noget i det indre liv? ”Guds rige er inden i jer”, lyder det i en gammel bibeloversættelse (Lukasevangeliet, kapitel 17, vers 21), men i en nyere: ”Guds rige er midt iblandt jer.” I Bibelen 2020 står der: ”Guds kongerige findes allerede midt imellem jer.” 


”Komme dit rige”, beder vi i bønnen Fadervor. ”Guds rige er kommet nær”, er noget af det første, vi hører Jesus tale om i sin offentlige tjeneste – og det sidste. Efter sin opstandelse taler han om Guds rige i 40 dage, inden han vender tilbage til den himmelske verden.


Guds rige er et centralt tema i den kristne tro. Det vil vi samles om og udforske nærmere på Sommerstævnet i 2022. Helt jordnært imellem mennesker. Både i familien, menigheden, samfundet hvori kirken er sat, lokalt og internationalt og i fremmede kulturer. Guds rige i troens verden. 


Lad os sammen – alle generationer – mødes med Guds rige som tema og vision for fællesskabet på Sommerstævne 2022!


Vi glæder os!

 

 

Torben Andersen

Generalsekretær i Baptistkirken i Danmark

 

 

 

 

John Nielsen

Generalsekretær i Evangelisk Frikirke Danmark

IMG_20190924_112106 (2).jpg
Pressefoto John Nielsen.jpg 4.jpg
bottom of page