top of page

Sommerstævne på Lindenborg er Danmarks eneste fælleskirkelige Sommerstævne.  Arrangørerne er Baptistkirken i Danmark, Evangelisk Frikirke Danmark og ungdomsorganisationerne BBU og EFBU. Stævnet er åbent for alle interesserede uanset kirkeligt tilhørsforhold.

Sendt...

Sommerstævnet er årets store begivenhed, som samler os på tværs af menighederne i et fællesskab med hinanden og i et fællesskab mellem de to kirkesamfund, Baptistkirken i Danmark og Evangelisk Frikirke Danmark, der sammen med ungdomsorganisationerne arrangerer Danmarks eneste tværkirkelige sommerstævne.

Men stævnet kan og vil noget mere end at samle. Vi vil inspirere mennesker til at se sig selv, som sendt af Gud, der hvor den enkelte er i hverdagen.

Derfor er vi i stævneteamet kommet frem til, at årets tema skal være et eneste ord: ”Sendt…”.

Det at være sendt af Gud går som en rød tråd gennem hele Bibelen. Gud sendte helt almindelige mennesker som Abraham, Moses, Esther, Esajas, Maria, Peter, Filip, Paulus, Føbe og mange andre.

Gud sender fortsat mennesker til tjeneste for ham og hans rige og til gavn og glæde for medmennesker. At være en efterfølger af Jesus, der af Faderen var sendt ind i verden, indebærer, at vi også sendes ind i den verden, som er vores. Derfor sætter vi på stævnet fokus på det at være mennesker, der er sendt af Gud.

 

Vi glæder os til at se dig i Lindenborg.


På vegne af stævneteamet


Torben Andersen, Generalsekretær, Baptistkirken i Danmark
John Nielsen, Generalsekretær, Evangelisk Frikirke Danmark

Torben_Andersen_2023.jpg

Torben Andersen

Generalsekretær i Baptistkirken i Danmark

John_Nielsen_2023_a.jpg

John Nielsen

Generalsekretær i Evangelisk Frikirke Danmark

bottom of page