top of page

Sommerstævne på Lindenborg (i 2024 i Mariager) er Danmarks eneste fælleskirkelige Sommerstævne.  Arrangørerne er Baptistkirken i Danmark, Evangelisk Frikirke Danmark og ungdomsorganisationerne BBU og EFBU. Stævnet er åbent for alle interesserede uanset kirkeligt tilhørsforhold.

Nåde

 

Nåde – her handler det ikke om noget for noget, men netop nåde!

Men hvad vil det sige, og hvordan kan vi opleve og vise nåde iblandt os? Der er mange indfaldsveje til centrum af forståelsen af, hvad nåde er. Der er mange vinkler at tage fat på i arbejdet med Sommerstævnets tema: Nåde.

Helt grundlæggende handler det om Guds nåde, men også om hvordan vi kan vise hinanden nåde, f.eks. i trafikken, i køen i supermarkedet, i familien, på sociale medier, i kirkens fællesskab, når vi er uenige, og der hvor vi møder mennesker i det daglige liv. Nåde handler om det helt centrale i den kristne tro – derfor også om synd, skam, tilgivelse og forsoning – nyt liv.

Nåde er noget for børn, teenagere, unge, voksne og ældre – alle generationer, os alle sammen. Derfor tag del i Sommerstævnet. Årets store begivenhed, som samler os på tværs af menigheder i et fællesskab med hinanden og Gud. Et fællesskab mellem de to kirkesamfund, Evangelisk Frikirke Danmark og Baptistkirken i Danmark, der sammen med ungdomsorganisationerne arrangerer Danmarks eneste tværkirkelige sommerstævne.

Vi glæder os!

John Nielsen og Torben Andersen

Generalsekretærer i Evangelisk Frikirke Danmark og Baptistkirken i Danmark

02 Torben Andersen 1000 x 1280.jpeg

Torben Andersen

Generalsekretær i Baptistkirken i Danmark

John_Nielsen_2023_a.jpg

John Nielsen

Generalsekretær i Evangelisk Frikirke Danmark

bottom of page