genOPDAG det gode fællesskab


Sommerstævnet er frem for alt fællesskab. En uge med venner og bekendte, og med mennesker, du aldrig har mødt før. Det er fællesskab omkring budskabet om Jesus Kristus, undervisning og inspiration, samtaler og Helligåndens nærvær.

Der er flere nyheder i år:
Alle sporene har fået nye navne, med Camp som efternavn. Platform, som nu hedder Soul Camp, er med på aftenmøder i hallen, og vil være med til at præge disse, mens der tre aftener bliver et alternativt aftenprogram, som er mere traditionelt.
Voksenstævnet, der nu hedder Base Camp finder primært sted på ”Store scene” og ”Lille scene” i henholdsvis hallen og Soul Camps telt.

At kirkesamfundenes møder ligger samlede mandag er også en nyhed. Det giver bedre muligheder for program resten af ugen.
Vi prøver også at holde en gæstedag – tirsdag – med et familiepræget program. Her slutter vi med den musikalske nyhed, ”Lindenborg Unplugged”.

Vi har inviteret spændende mennesker til at tale. Per Arne Dahl, den såkaldte Utøya-præst, taler om ”Fællesskabets kraft” og ”Fællesskabets sårbarhed”. Mikael Telbe fra Sverige taler om ”Det korsmærkede fællesskab”. Iben Krogsdal, Krista Bojesen, Torbjørg Oline Nyli, Helen Murphy, Jeanette Munksbøl – der er i år mange kvinder på programmet!

Dette års sommerstævne vil både i ord og handling være sit tema: At GenOPDAGE det gode fællesskab. Det kræver selvfølgelig, at sommerstævnet er et ”godt fællesskab”. Det er du selv med til at skabe, ved at være nysgerrig og åben for de mennesker, du er på stævne med. Her har vi ansvar for hinanden, så de der kommer alene til stævnet, også bliver inkluderet i fællesskabet.

Velkommen til Baptistkirken i Danmarks og Det Danske Missionsforbunds fælles sommerstævne.

 

 

Lone Møller-Hansen

Generalsekretær i Baptistkirken i Danmark

 

John Nielsen

Missionsforstander i Det Danske Missionsforbund