top of page
DSC_4571.jpg
Base logo.png
DSC_5178_edited.jpg

BASECAMP: Aftenprogrammet i Hallen

- byder på spændende talere og interessante emner. Her kan du føle nærvær og opleve fællesskab. Blive inspireret til ny tjeneste og opleve, at blive sendt af Gud. 

Svend Jensen, præst i Din Frikirke i Haderslev

 

Svend Jensen taler ved aftenmødet søndag. Svend er præst i Din Frikirke i Haderslev, der er en del af Evangelisk Frikirke Danmark. De sidste cirka 11 år har Svend været ansat på deltid i kirken. Resten af arbejdstiden er fyldt ud som selvstændig montør af glasvægge. Svend har en baggrund som håndværker og har gennem en årrække arbejdet som skraldemand i Grindsted.  Fritiden har han brugt i Vestermarkskirken i Grindsted. Svend er gift med Jette og sammen har de tre børn på 29, 26 og 17 år.

Svend vil tale under overskriften ”Min nåde er dig nok”.

Han fortæller om emnet: ”Vi åbner rækken af aftenmøder med at tale om nåde. Jeg er optaget af at formidle Guds storhed, så vi forstår dybden i at kende Ham, som overgår al erkendelse. Jesus talt ofte i billeder om det, som var størst, mest uforståeligt og vigtigst. Mit mål er, at forkyndelsen åbner troen i os, i stedet for at definere den. At mødet med Gud, kirken og biblen bliver et springbræt frem for en spændetrøje. Et billede eller en lignelse taler til langt mere end vores hjerne og intellekt. At male billeder med ord om Gud, om relationen mellem Gud og os.
Jeg glæder mig til at udfolde, hvad jeg ser i ordet fra 2. korintherbrev, kapitel 12, vers 9: ”Min nåde er dig nok.” Måske er nåde ikke det sværeste ord af de fem ord?”

Svend Jensen taler ved aftenmødet i Hallen søndag kl. 19.30.

Læs mere om Din Frikirke på web eller Facebook

 

Svend_Jensen_Youtubeclip.jpg
08 + 15 + 19 Jesperfodgaard.jpg

Jesper Fodgaard, journalist, teolog og præst ved Vor Frelsers Kirke i Aalborg

 

Jesper Fodgaard er uddannet journalist og teolog. Han er sognepræst i Vor Frelsers Kirke i Aalborg og er optaget af at være kirke midt i storbyen og det moderne liv. Jesper har en meget nærværende måde at forkynde på og som præst arbejder Jesper med kreative og inspirerende udtryk for troen i både ord og gudstjeneste.

Du kan lytte til Jesper Fodgaard ved to lejligheder på Sommerstævne ’24:
Mandag kl. 10.00 - 11.30 underviser Jesper Fodgaard hos Soul i Aulaen på Efterskolen
Mandag kl. 19.30 taler Jesper Fodgaard ved aftenmødet i Hallen

Maria Thaarup, præst i Bethlehemskirken i Aarhus

 

Maria Thaarup, er præst i Bethlehemskirken, metodistkirken i Aarhus. Maria er oprindelig uddannet lærer og har siden erhvervet en kandidatgrad i diakoni. Men hun er meget mere: Ivrig spejder og ungdomspræst på landsplan. Oprindeligt nordjyde, glad for danskvand, ivrig crossfitter og vægtløfter og yderst passioneret omkring at sprede Guds kærlighed til alle mennesker, så flere folk forstår hvor dybt elskede de er.

Maria Thaarup taler ved aftenmødet i Hallen onsdag kl. 19.30.

Læs mere om Bethlehemskirken på web eller Facebook

 

09 Maria Thaarup 1_edited.jpg
10 - Maria Bjørsted.jpg

Maria Bjørsted, præst i Vrå Baptistkirke

 

Maria har siden den 1. august 2023 været ansat i Vrå Baptistkirke sammen med hendes mand Gert. Sammen tiltrådte de som nyt præstepar i menigheden.

 

Hovedfokus for tjenesten har altid været børn, unge og børnefamilier. Det er en hjertesag for Maria, at børn og unge må tændes i brand for Jesus. Hun har et stort hjerte for, at vi som nutidig kirke må lykkes med at udruste forældre til at formidle troen videre til børn og unge. Det er vigtigt, at vi som kirke ikke alene underviser, men også giver forældrene redskaber til at formidle levende tro.

Maria har tidligere været ansat i Betania Kirkecenter i Blåhøj, men også prøvet kræfter både som bedemand og skolemor på Mariager Efterskole. Sammen med Gert har hun stået for flere missionsture for teenagere og unge i udlandet. Det begyndte de med, da de var ledere for Skywalk i Randers. Senest var Maria i efterårsferien en uge i Grønland med en flok unge for at besøge menigheden i Ilulissat.

Maria har læst teologi på Ansgar Teologiske Høyskole i Norge. Sammen med Gert har hun to døtre på 14 og 17 år. I fritiden nyder hun livet på landet med heste.

Maria Bjørsted taler ved aftenmødet i Hallen torsdag kl. 19.30.

Læs mere om Vrå Baptistkirke på web eller Facebook

bottom of page