Andre gode tilbud

Morgenbøn

Hver dag kl. 8.30 – 9.00 er der morgenbøn i Bakkehuset.

Intet er så godt og relevant som at begynde dagen med fokus på Gud og hans nærvær. Lytte til hans ord til os om gennem bøn, stilhed, bibelrefleksion og sange.

Bente Højris, præst i Brovst Baptistkirke, og Hanne Kiel, tidligere præst i baptistkirken og nu redaktør af bladet Baptist.dk, leder morgensamlingerne.

Kom og vær med til at bede for dagene på sommerstævnet og Guds rige i verden i tiden efter sommerstævnet.

Bente Højris Portrætfoto 2017 (002).jpg

Caféområdet på Grønningen – Sommerstævnets mødested!

Caféområdet på Grønningen udvider i år. Her kan alle mødes og få stillet den lille eller store sult. Nogle eftermiddage byder på events for børnefamilier og aftentimerne kan nydes i skæret fra de kulørte lamper med livemusik, live-podcastoptagelser, aftensange og meget mere - eller ned mod vandet med solnedgangen over fjorden.


Grønningen udvider også med tilbud om frokost, hvor du hver dag fra kl. 11.30 til 14.30 kan komme og vælge mellem enkle, klassiske og lækre frokosttilbud. Du kan blandt andet vælge imellem flæskestegssandwich, burger, frikadeller med kartoffelsalat, pølser og hotdogs. Derudover holder pølsevognen åbent om aftenen, så du kan få en godnat-hotdog efter aftenmødet. 

På Grønningen kan du også få stillet den lille sult i løbet af dagen. I caféområdet kan du finde læskedrikke, sodavand, kaffe, kage, is, slik og slush-ice.

 

Al overskud fra madmarkedet på Grønningen går til vitale projekter i indland og udland. Ved caféområdet findes der information om, hvad overskuddet går til.

Velkommen til det nye caféområde!

Stillerummet

Har brug for rum og ro til troens tanker og bøn, så er Stillerummet stedet. Du finder rummet i samlingsstuen for enden af værelsesfløjen Birkebo. I Stillerummet er der - stilhed. Du finder både bløde pladser, almindelige siddepladser og mulighed for at gå lidt rundt - i stilhed.

Stillerummet er indrettet med motiver og bedestationer. Der vil også være en skriftlig guide eller to til en bibel- eller en billedmeditation. Det er helt op til dig om du vil bede, som du plejer eller bruge inspirationen til at få flere sanser og fantasi i brug under bønnen.

 

Stillerummet er lukket om natten.

Find løbeskoene frem!

Løb for at støtte wildcardordningen. Så hjælper du mennesker, der ellers ikke har råd, med på Sommerstævnet. Alle kan være med: Børn, unge, voksne og dem, der er lidt ældre. Tilmelding i sekretariatet eller mød op og få et startnummer.
Sponsorløbet finder sted tirsdag den 19. juli kl. 13:30 – 15:00. Starten går præcis 13:45 foran bakken ved begyndelsen af campingpladsen. Løbet varer en time – eller så længe du har lyst. Du laver selv aftale med dine sponsorer. De kan betale et beløb per omgang eller et fast beløb for din indsats. Sponsorsedler kan hentes i sekretariatet eller downloades fra hjemmesiden sommerstævnet.dk. Udfyldt sponsorseddel afleveres ved startbordet.

 

Hent sponsorseddel i Word-format / Hent sponsorseddel i pdf-format

BaptistKirkens Landskonference

- finder sted mandag 9.30 – 17.00 i hallen (Store Scene)

Landskonferencen indledes med nadver- og mindegudstjeneste.

Alle er velkomne til at deltage i hele mødet og i drøftelserne, men kun delegerede har stemmeret, når dagsordenens punkter behandles.

På dagsordener er bl.a. beslutning om ny præambel til vedtægterne, regnskabsgodkendelse og valg af ledelse.

De nye vedtægter kommer i funktion, når ledelsen skal vælges. Ledelsen udvides i år fra fem til syv medlemmer (inklusive formanden, der er på valg hvert år).

14-17 Baptistkirken i Danmarks Landskonference.jpg

Vi fejrer troen, livet og fællesskabet

Evangelisk Frikirke Danmark er det nye navn på det, der indtil den 31. december 2021 hed Det Danske Missionsforbund. Mandag eftermiddag kl. 13.30 inviterer Landsledelsen alle stævnedeltagere til en festlig markering af det nye navn.

Sammen med markeringen af navneændringen fejrer vi troen, livet og fællesskabet, som Evangelisk Frikirke Danmark ønsker at være kendt for. Ruth Cilwik, Rikke Obasi, Brian Kjøller og John Nielsen, der er vært for fejringen, lover, at der er grund til at glæde sig til denne eftermiddag.

Danske Baptisters Kvindenetværk

holder forretningsmøde med valg, regnskab og beslutninger for fremtiden, tirsdag kl. 13.00 – 15.00 (Bemærk tidspunktet) i Foredragssalen.

Lise Emming Weber-Hansen fortæller nyt fra arbejdet i Burundi og Rwanda og deler personlige oplevelser som udsendt gennem det seneste år.

International mission, kommer det os ved?

Ja, det gør det i allerhøjeste grad!
Jesus sender sine efterfølgere med evangeliet om Guds rige indtil verdens ende. Det handler om den forskel, evangeliet gør, når Evangelisk Frikirke Danmark tirsdag eftermiddag kl. 13.30 sætter fokus på international mission.

I thailandske fængsler betyder evangeliet gode nyheder til fangerne. I Ghana betyder det fremtid og håb for forældreløse børn. I Myanmar betyder det hjælp og støtte til voldsramte kvinder. I Grønland og Rumænien oplever mange, at evangeliet giver dem et helt nyt liv. Mød blandt andet Dorthe og Cornel Pascu, der deler en vision om et menigheds- og udrustningscenter for regionen omkring Onesti i Rumænien.

Baptistkirkens Internationale Mission

 Deltag i inspirationsmødet og hør meget mere om Baptistkirkens internationale mission torsdag kl. 13.30 – 15.00.

 Morten Kofoed, International Missionssekretær i Baptistkirken i Danmark fortæller om missionsprojekter og arbejdet i Myanmar, Rwanda og Burundi. Du kan også møde Lise og Jep Emming, der det seneste år har været udsendt til Burundi og Rwanda. Lyt til de seneste nyheder fra Rwanda og Burundi og til personlige beretninger om vandprojekter, arbejdet blandt kvinderne og projekter for den meget udsatte befolkningsgruppe Batwaerne.

 Lars Midtgaard, præst i Bethelkirken i Aalborg, fortæller om menighedens engagement i Rwanda, der har haft fokus på discipelskab og ledelse. Roskilde og Korskirken beretter om de to menigheders engagement i Burundi. Her er der fokus på sundhed og undervisning i Rubura og udvikling af batwaers levevilkår i Musema.

DBSU's forretningsmøde

Vel mødt til DBSU's forretningsmøde tirsdag 19. juli kl. 10-11.30. Vi glæder os til at kunne holde forretningsmøde fysisk for første gang siden 2019! Kom og mød bestyrelsen og hør nyt om vores forskellige tiltag, vores studerende i Burundi mm. 

Nærmere info om mødested følger.