top of page

Andre gode tilbud

Morgenbøn i Mariager

Hver dag kl. 8.45 – 9.15 er der morgenbøn i Mariager. Her begynder vi dagen sammen med fokus på Gud og hans nærvær – i bøn, stilhed, bibelrefleksion og sang. Bente Højris, præst i Brovst Baptistkirke, og Hanne Kiel, baptistpræst og redaktør af magasinet baptist.dk, vil stå for morgenbønnen. Vær med til at bede for sommerstævnets dage, og om at gudsfolket vil lade sig ramme af løftet om Guds nåde.

Der er morgenbøn i klasselokale på Højskolen.

Bente Højris Portrætfoto 2017 (002).jpg
pexels-tiana-614484-1000px.jpg

Ud at se med EFD

Mandag kl.13.30 inviterer Evangelisk Frikirke Danmark på en ”åndelig rejse” i ”tro, liv og fællesskab”, som er kirkesamfundets tre kerneværdier. Vi standser forskellige steder og ser, hvordan troen udfolder sig, hvordan livet leves rundt omkring i landet og hvordan fællesskabet formes, når vi kommer sammen. Vi lader os inspirere af det, vi ser, og vi bliver udfordret til selv at dele tro, liv og fællesskab. Kirkesamfundets generalsekretær, John Nielsen, agerer ”rejseleder”.

Alle er velkommne til at rejse med, også selvom man ikke er en del af Evangelisk Frikirke Danmark. "Ud at se..." foregår i Højskolens spisesal.

Går du med tanker om dåb?

Så er det måske på Sommerstævne ’24, du tager beslutningen?

Der bliver som tidligere år på Lindenborg mulighed for at blive døbt under stævnet i Mariager. Vi har afsat tid i programmet til en kort dåbsgudstjeneste torsdag kl. 18.30 ved fjorden for menigheden, venner og familie – inden vi tager til aftenmøde i Hallen med Maria Bjørsted. Der er desværre ikke plads til, at alle stævnedeltagerne kan overvære dåben.

Går du med tanker om dåb, eller har du allerede nu besluttet at blive døbt på Sommerstævne ’24, så tag kontakt til din præst.

pexels-katrin-bolovtsova-6077326_edited.

Auktion på Grønningen

Mandag kl. 15.00 (OBS - Tidspunkt ændret fra 14.30 til 15.00) holder vi auktion til fordel for WildCard-ordningen. Vær med når vores auktionarius kalder sammen til bud på forskellige donationer og sjove påfund. Måske kan du vinde et besøg i din campingvogn af John Nielsen og Torben Andersen! Eller byde på den badering, du altid har drømt om?

 

Det er for hele familien og det bliver underholdende. Pengene går til det bedste formål: At endnu flere kan deltage i Sommerstævnet og blive en del af fællesskabet. 

Fitness

For de aktive er der rig mulighed for at gå eller løbe en tur i skønne Mariager. Der er også mulighed for en tur i Efterskolens fitnessrum, som har et lille udvalg af forskelligt fitness udstyr. Så har du spist for meget god mad eller ønsker du at vedligeholde træningen, er der god mulighed for det under Sommerstævnet.

Fitnessrummet er i kælderen, under bygningen med elevværelser.
Åbningstider annonceres under stævnet.

Volley, fodbold og badning
er et tilbud til alle jer, der vil være (lidt) aktive i løbet af stævneugen. Man mødes på volleybanen på Grønningen og bliver delt ind i nogle hold til en lille turnering. Fodbold-interesserede mødes samme sted og går ned på boldbanerne for at spille en lille turnering. Fjordbaderne mødes også ved volleybanen og går samlet til fjorden. Husk at møde op i badetøj og tag et håndklæde med.

40 Fitness.jpg
33 Photo by Margot RICHARD on Unsplash.jpg

Jorden rundt på 80 minutter

International mission med BaptistKirken og Evangelisk Frikirke Danmark

På sommerstævnet bliver mulighed for at blive inspireret og begejstret over noget af alt det gode arbejde, som vores to kirkesamfund er involveret i uden for landets grænser. 

 

Torsdag eftermiddag er der mulighed for at unge, voksne og ældre kan samles i Hallen og bevæge sig rundt mellem missionsfelterne. Her kan de lade sig opmuntre af, hvad Gud lykkes med ude i verden igennem vore kirkesamfund.

 

Det er muligt at få en snak med mange af de brændende ildsjæle, der er engageret i mission på den ene eller anden måde. Se og hør, hvad du kan blive involveret i, og hvorfor det er dybt meningsfuldt, velsignet og personligt udviklende.

”Jorden rundt på 80 minutter” i Hallen torsdag kl.13.30

Menuen til Aftensmad (forudbestilling ved tilmelding)

Lørdag: Stegt nudler med kylling
Søndag: Lasagne og salat
Mandag: Tikka chicken masala med ris og salat 
Tirsdag: Kyllingelår, bådekartofler og sovs 
Onsdag: Chili con carne m. ris og salat 
Torsdag: Lækker steg, flødekartofler og salat

Mulighed for mad uden gluten og laktose

52 Menuen.jpg

BaptistKirkens Landskonference
mandag 10.00 – 17.00 i Hallen

 

Landskonferencen indledes med nadver- og mindegudstjeneste. Enhver er velkommen til at deltage i hele mødet og drøftelserne, men kun delegerede har stemmeret, når dagsordenens punkter behandles.

Et stort punkt bliver Genstart2025-processen. Ledelsen fremlægger tanker om, hvor langt man er nået og hvad de næste skridt er. Herunder præsentation af et materiale til menighederne med oplæg til drøftelse lokalt i større sammenhænge eller i mindre grupper. Materialet vil indeholde væsentlige emner fra selve processen.

På dagsordenen er også de ordinære punkter, f.eks. godkendelse af beretninger, årsregnskab, budget og valg til ledelsen.

DANSKE BAPTISTER FOR SUNDHED OG UDVIKLING

Velkommen til DBSU's årlige generalforsamling onsdag kl.13.30-15:00
Alle er velkomne til at deltage, også ikke-medlemmer.
Kom og støt op om vores arbejde og hør om vores studerende, tiltag for albinoer i Burundi mm.


Der serveres kaffe, te og småkager.
DBSU's generalforsamling i klasselokale på Højskolen onsdag kl.13.30

pexels-roger-brown-5149759-1000px.jpg

Kasserermøde

Menighedskasserere i Baptistkirken mødes til sidste nyt og erfaringsudveksling tirsdag kl. 13.30-15.00. Kasserere fra Evangelisk Frikirke Danmark er også meget velkomne!

Kasserermøde i klasselokale på Højskolen tirsdag kl.13.30

Kvindenetvaerket.jpg

Danske Baptisters Kvindenetværk

- holder forretningsmøde med valg, regnskab og beslutninger for fremtiden. 

Kvindenetværkets forretningsmøde i Spisesalen på Højskolen tirsdag kl.13.00 - 17.00

Særligt arrangement for SkoleKIDZ:
 

Mayken inviterer børn og forældre til Run ‘n Pray

onsdag aften på SkoleKidz kl. 19.30 - 20.30

Som forældre kender du med garanti dit barn bedre end nogen anden. Du kender til livretterne, drømmene, fregnerne på kinden, dit barns sejre, nederlag og hjemmelavede vitser.

 

Men ved du også, hvordan dit barn taler med Gud og har relation med ham? Er du, med dit eget bønsliv, en inspirationskilde for dit barn, til at dele sit liv med Gud, både på dage fyldt med latter og fest og på de grå og hårde dage?

 

Hvis du sidder med følelsen af, ikke helt at kunne nikke genkendende til det, så bare helt rolig - du er med garanti ikke alene. Det kan nemlig være lidt af en tricky størrelse at tale med børn om bøn og praktisere det i fællesskab, men heldigvis er børn kreative og ofte langt mindre blufærdige heromkring end de voksne.

 

Run ‘n Pray er et stjerneløb for hele familien, der skal give inspiration til jer om,  hvordan man kan bede til Gud på forskellige måder indenfor forskellige kategorier. Det bliver fyldt med kreative og aktivitetsorienterede bønne-øvelser, og I kommer bl.a. forbi et brændende bål, højtsvævende balloner, ulækkert sort vand og våde svampe, tæpper og puder, popcorn i lange baner og måske lidt god musik.

Mayken Rødvig.jpg

Mayken Rødvig

Lokalansat børne- og familiemedarbejder for BBU i København

bottom of page