top of page
DSC_4635.jpg
Base logo.png
DSC_4208.jpg

Formiddagsprogrammet på BASECAMP

- byder på flere spændende undervisere. Programmet er stadig under planlægning, men vi kan allerede nu præsentere den første underviser på Store Scene i hallen.

John McGinley,

kirkeplanter fra Myriad, The Gregory Centre for Church Multiplication 

NYHED 17. juni 2023 - Læs, se og/eller lyt til helt nyt interview med John McGinley

Magasinet baptist.dk har interviewet John McGinley i forbindelse med besøget på Sommerstævne '23.

Læs artiklen på webmediet baptist.dk: https://baptist.dk/kald-til-at-plante/

Eller se og lyt til hele interviewet på Youtube: https://youtu.be/blzrzm3J1Lk

(Zoom-optagelse på engelsk uden undertekster. John McGinley bliver tolket på Sommerstævne '23).

”Vi skal plante tusindvis af kirker, ledet af lægfolk”. Det er visionen for Myriad, hvor John McGinley er daglig leder. Myriad er en del af The Gregory Centre for Church Multiplication (CCX), der vil plante tusindvis af nye Church of England-menigheder de næste ti år. CCX samarbejder med andre kirkelige netværk og bevægelser for at ”gen-udbrede” evangeliet i Storbritannien.

John McGinley fortæller: ”Vi er her for helt almindelige mennesker og ledere, der forsøger at plante kirker. Vi ønsker at tilbyde ressourcetræning og støtte, samle læring fra forskellige netværk og fungere som katalysator og tankepartner for at inspirere til forandring i kirken.”

John McGinley underviser tirsdag og onsdag formiddag med udgangspunkt i Lukas-evangeliet, kapitel 10, vers 1 – 11. John taler om teksten som et billede på kirken, der sendes af Jesus ind i vores samfund. 72 anonyme følgere fik magt og autoritet: Det får vi også i dag, men det kræver mod at gå ud!  

Glæd dig til at møde John McGinley: Gift med Bridget, far til to voksne døtre og så har han har sæsonkort til Leicester City FC (selv om han i al hemmelighed er livslang fan af Liverpool!). Bosat i Chiltern Hills nordvest for London, hvor du kan møde ham på lange vandreture sammen med Monty, familiens springerspaniel.

John McGinley underviser fra Store Scene tirsdag og onsdag

Læs mere på https://ccx.org.uk/ 

John mcGinley 1.jpg
AnneMieSkak_RAISFOTO_5008_1500x1000px.jpg

Anne Mie Skak Johanson,

præst, underviser og Landssekretær for  Danske Kirkedage 

 

Når det gælder danskernes tro, så lever vi i en tid, der både er udfordrende og spændende. Der er ikke mange, der kommer i kirken, men der tales og skrives åbent om åndelige opdagelser. Hvad er det, der sker? Hvordan finder danskere tro i en kultur, hvor Gud er næsten ukendt? Og hvad er det for en tro, de finder?  Anne Mie Skak Johanson underviser i emnet og deler resultaterne af en undersøgelse af danskernes trosopdagelse. Vi får også et bud på, hvordan kirken kan understøtte det, Gud gør i vores land.

 

Anne Mie Skak Johanson har gennem mange år arbejdet med forkyndelse, menighedsopbygning, spiritualitet og organisation. Hun er drevet af en grundlæggende tro på, at Gud er god og at evangeliet er gode nyheder. Anne Mie har virket som præst i 20 år, både som valgmenighedspræst, sognepræst og frimenighedspræst. Hun har været landsleder for Dansk Oase, sidder i bestyrelsen for både Mission Afrika og Evangelisk Alliance. Hun arbejder nu som Landssekretær for det fælleskirkelige Danske Kirkedage.

 

Anne Mie Skak Johanson underviser fra Store Scene torsdag

Camilla Westen,

- afslutter undervisningen om at være sendt

 

Fredag formiddag underviser Camilla Westen som den sidste i rækken af dygtige undervisere. Camilla, der er cand. theol., er kendt for at være en dygtig bibelunderviser. Hun er opvokset i et ateistisk hjem i Norge. Men et møde med Gud gav hende en ny kurs i livet.

”Jeg oplever et kald til at være præst med fokus på sund undervisning, som tager udgangspunkt i og har Bibelen som centrum” udtaler Camilla. Dette kommer konkret til udtryk i en fokyndelse, der tegner Bibelens store linjer for dem, der lytter.

Camilla er præst i Bethaniakirken, Evangelisk Frikirke i Aalborg. Hun har tidligere været præst både i Missionskirken og Baptistkirken i Rønne.

Camilla Westen underviser fredag formiddag på Store Scene.

15 Camilla Westen.JPG
bottom of page