top of page

Med for første gang?

 

Overvejer du at tage med på Sommerstævne '24 i Mariager? Har du besluttet dig - men nu er du lidt usikker på mulighederne? Har du bare glemt, hvordan man kommer med? Så har vi lavet en lille guide, der forhåbentlig kan hjælpe dig.

  • Begynd med at klikke lidt rundt på websiden - det meste, du har brug for at vide, findes her. Vi opdaterer løbende, når der kommer nye oplysninger fx om programmet

  • Følg Sommerstævnet på sociale medier. Her kommer der også løbende opdateringer:

  • Fortsæt med at læse siden "Praktisk Info"

  • Hvis du vil have overblik over omkostningerne ved at deltage, læser du herefter siden "Priser"

  • Efter den 24. marts kan du tilmelde dig på www.sommerstaevnet.dk (tilmeldingssiden kommer under menupunktet "Info").

 

Inden du går til tilmelding er det måske værd at overveje:

Hvordan vil jeg overnatte?

Mulighederne er:

  • Værelse (Alene? Sammen med en ven? Eller tager du chancen og håber på, at din værelseskammerat ikke snorker? Der er et særligt tilbud i år til Soul (de unge på 18+) om at bo på fire-mands-værelser)

  • Camping - Medbring selv telt eller campingvog eller find udlejer af campingvogn (det hjælper sommerstævnet desværre ikke med)

  • Man kan også bo udenfor området på hotel eller AirBNB: Når stævneafgiften er betalt, kan du deltage i alle aktiviteter 

Hvordan vil jeg deltage?

Du kan tilmelde dig hele stævnet eller udvalgte dage. Dagkort kan også købes i Informationen i Fysiklokalet i Hallen under Sommerstævnet. Mad og overnatning skal dog bestilles på forhånd.

Hvad vil jeg spise?

Du kan bestille morgenmad og aftensmad. Frokosten er der mulighed for at købe i madboderne på Grønningen. Hvis du camperer, er du velkommen til at være på egen kost - helt eller delvist!

Hvad skal tiden gå med?

Hvis du har børn med, er det en god idé at tjekke informationerne på siderne under menupunktet "Spor":

Du kan få overblik over alle programpunkter på siden "Programoverblik" (Tryk på programmet - så kan du også læse det med småt!) - Detaljerne skal du finde på de enkelte sider under menupunktet "Program"

Hvad nu hvis jeg ikke orker flere input?

Så tjekker du bare ud! På dit værelse, i dit telt eller på Grønningen, hvor du kan købe en kop kaffe og slappe af alene eller sammen med andre.

Vil du bare være dig selv, så gå en tur ned til fjorden og nyd udsigten.

Jeg fik alligevel ikke svar på mine spørgsmål?

Så kontakter du stævnekoordinatoren lige her!

bottom of page