top of page

Program søndag den 16. juli

Link til side med Praktisk info

Samarittertelefon: 9196 5160

Tekniktelefon: 9196 3602

11.00 - 12.00 Åbningsfest på Store Scene

Når vi mødes søndag den 16. juli bliver det en fest. Kl. 11:00 er der åbningsfest og gudstjeneste på Store Scene. Vi fejrer, at vi er ”Sendt…” til verden og til hinanden med fest, glæde, tilbedelse og fællesskab.


Når klokken bliver 15:30 er der igen fest på Store Scene, når Arina Mai giver koncert og vi fortsætter med aftenmøde kl. 19:30, hvor Michael Frost fra Roskilde Baptistkirke prædiker for os.


Du har selvfølgelig mod på meget mere, så derfor fortsætter du til Late Night på Grønningen, hvor Sofus Möglich lægger bunden til endnu mere socialt samvær med sin suveræne bas. Men festen er ikke slut endnu: Der er Soul Night på Soul Camp… Sommerstævne ’23 er i gang!


Og når ugen er gået trækker vi stikket ud fredag den 21. juli med morgenbøn, undervisning med Camilla Westen på Store Scene kl. 10:00 og Familiefest med KIDZ – og alle os andre kl. 11:00. 
Sommerstævne ’23 – det bli’r ikke større i 2023!

15.30 - 17.00 Koncert med Arina Mai på Store Scene

Glæd dig til søndag eftermiddag, der byder på koncert med Arina Mai 

I en musikindustri, hvor Gud ofte synes meget langt væk, er det modigt, at Arina Mai står fast på sin personlige tro. Hun begyndte at synge som otte-årig, og skrev sin første sang, da hun var tretten. Arina Mai udviklede sit sangtalent i kirken, og da hun var femten indspillede hun for første gang sine egne numre.

 

Men livet var ikke sat på skinner for Arina Mai. I flere interviews har hun fortalt om at blive misbrugt, være selvskadende og kæmpe med psykiske udfordringer. Men hun fortæller også om det personlige møde med Jesus, der hjalp hende tilbage til livet - og musikken.

 

I dag fylder det meget for Arina, at mange piger og unge kvinder kæmper en daglig kamp med lavt selvværd og psykiske udfordringer. Unge kvinders kamp er en gennemgående inspirationen for Arina Mai. Når hun synger: ”Skab din egen identitet, invester i dig selv, før det ud i livet, del det med andre og vær en inspiration,” er det livserfaringen og ønsket om at gøre en forskel, der bærer sangen.

 

I dag er Arina lovsangsleder i Københavns Frikirke. Troen er stadig bærende i hendes liv.

Musikkritikere karakteriserer Arina Mais stemme som ”sprød og fyldig” og musikken som ”pop, med elementer af Rhytm and Blues og med klar inspiration fra de største kvindelige kunstnere.”

 

Tjek Arinas hjemmeside på https://www.arinamai.com/ - eller lyt til musikken på Spotify, YouTube eller hvor du ellers lytter til musik. Glæd dig til en fest med et budskab!

19.30 - 21.30 Michael Frost, præst i Roskilde Baptistkirke på Store Scene

Michael har siden 2019 været præst i Roskilde Baptistkirke sammen med Jakob Vagner. Privat er Michael gift med Lajla og de har sammen to børn på 9 og 11 år.

Med en uddannelsesmæssig baggrund fra Copenhagen Business School og opstart af en række af selskaber, lå det ellers ikke i kortene, at Michael en dag skulle blive præst, men Gud ville det anderledes. En stor kærlighed til Bibelen og en længsel efter at hjælpe mennesker med at forstå Bibelens dybder, afspejler sig i Michaels prædikener og undervisning.

I Roskilde er menigheden ”sendt…”.  Menigheden vil kendes på levende tro, stærkt fællesskab og lokalt engagement. Gennem moderne missionsarbejde rækker man langt ud over det lokale til undertrykte folkeslag i Burundi og uledsagede flygtningebørn i Athen. Kom og lyt til en lokal præst med blik for den enkelte i det store perspektiv.

21.45 Late Night på Grønningen - Sofus Möglich optræder!

22:15 Soul Night

bottom of page