top of page

Ekstra mulighed for leje af værelser

Det er gået meget stærkt, siden vi åbnede for tilmeldingen til årets Sommerstævne. Det gik så stærkt, at efter 4 dage var alle værelser på Lindenborg revet væk. Da der stadig kunne være nogen, der ønsker overnatning på værelse, har vi undersøgt hvilke andre muligheder der er i området.

 

Der er mulighed for at leje campinghytte på Borrevejle Camping og Hytter, og så har vi åbnet for, at det også er muligt, at leje værelser på Tølløse Privat- og Efterskole (Baptisternes skole i Tølløse).

 

Det skal nævnes, at værelserne i Tølløse kun skal ses som en overnatningsmulighed – der er ikke adgang til faciliteter, udover selvfølgelig bad og toilet. Samtidig skal det nævnes, at der ikke fra stævnets side arrangeres transport til Tølløse, det er derfor dit eget ansvar at komme frem og tilbage. Der er heller ikke mulighed for at få serveret stævnemad, eller benytte samarittertjeneste på skolen.

 

Hvis du ønsker at leje værelse på skolen i Tølløse, skal du sætte kryds i ”Overnatter ikke på Sommerstævneområdet” og skrive i bemærkningsfeltet at du ønsker at leje værelse i Tølløse. Herefter vil du blive kontaktet for yderligere informationer. Afregningen for værelset sker separat.

Prisen for værelserne i Tølløse er fastsat således:

 

1 person i enkeltværelse hele ugen                               kr. 1500

1 person i enkeltværelse pr. nat                                       kr. 350

2 personer i dobbeltværelse hele ugen                        kr. 2000

2 personer i dobbeltværelse pr. nat                                kr. 500

 

Der er selvfølgelig stadig masser af ledig plads på campingpladsen.

bottom of page