top of page
Sommer 2018 - Dag 4 (70 of 92).jpg
Base logo.png
Cecilie1.jpg

BASECAMP: LATE NIGHT PÅ GRØNNINGEN

Søndag, tirsdag og torsdag aften KL. 21.45 er der Late Night på Grønningen - lige ved Spisesalen. Når mørket falder, på byder vi på fællessang, live-musik og god stemning.

Base logo.png

Christian Meiner

Foto på vej!

Christian Meiner spiller op til fællessange

 

Kom og lyt til Christian Meiner og hans musikalske venner, når de spiller op til fællessange. Christian er ansat i Saralystkirken  i Aarhus som lovsangsleder og spiller med folkene bag ”Stille stunder”. Denne aften byder på meget mere end klassisk lovsang. Kom og syng med…


Christian Meiner med flere spiller søndag aften kl. 21.45 på Grønningen.

"Kinds of worship" med Sofus Jul Möglich Rasmussen
og band

Måske du tidligere i sommerstævnesammenhænge har stiftet bekendtskab med Sofus og hans bas?


Sofus barsler i løbet af sommeren med albummet ”Kinds of worship”. Sammen med musikalske venner spiller han sange fra det nye album (Albummet udkommer på alle streamingtjenester i løbet af sommeren).

 

Sofus fortæller: "Formålet med projektet har været at gøre op med den mere eller mindre monokulturelle lovsang, der er udbredt i dag. At give plads til kreativitet og give Gud alt hvad jeg formår som musiker."

 

Udgangspunktet er altså ikke nyt, men indfaldsvinklen er måske ny og lidt mere jazz'ed… Kom og lyt med!

Sofus Jul Möglich Rasmussen med band spiller tirsdag aften kl. 21.45 på Grønningen.

Sofus.jpg

 Sofus Jul 

 David Højgaard 

Cecilie.jpg

Cecilie Noer spiller akustisk koncert

Cecilie Noer har skrevet og udgivet flere albums. Senest det meget anmelderroste album ”Train Track home” fra 2019. I år er der udkommet et par nye singler og der er mere på vej…

 

Cecilies stemme er fortryllende og eventyrlig. Musikken er smuk og melodisk – og af den slags, som man genkender og nynner med på, når man har lyttet et par gange. Og så er der teksterne, som ofte beskriver oplevelser eller indfanger stemninger. Cecilie er helt perfekt selskab til en sen musikalsk sommeraften.

Du kan lytte til Cecilie Noer på musiktjenesten Spotify

 

Cecilie Noer spiller torsdag aften kl. 21.45 på Grønningen.

FOTO

VEJ

bottom of page