Glæd dig til mange gode oplevelser

Mandag kl.10.00: DDM – Puls

Mandag formiddag tager vi pulsen på Missionsforbundet. Hvordan har Missionsforbundet det? Hvad sker der? Og hvor er vi som kirkesamfund er på vej hen? Missionsforstanderen leder formiddagen, der blandt andet sætter fokus på visionen om ”Menigheder, som lever og vokser”.  Det er en anledning til at høre de gode historier og mærke pulsslaget i Missionsforbundet.

Mandag kl. 13.30: Pilgrimsvandring - Tid til refleksion og nye udsigtspunkter

Mens Baptistkirken og Missionsforbundet afholder Landskonference og Repræsentantsabsmøde, har du mulighed for at komme med på pilgrimsvandring, mandag kl. 13.30-16.30, i den smukke natur ved Roskilde Fjord.


Find vandreskoene frem og gå med Bognæs rundt. Vi kører fra Lindenborg kl. 13.30 til P-pladsen ved Bognæs og efter en kort introduktion kl.13.45 begiver vi os afsted. Vi forventer at være tilbage på P-pladsen ca. kl.16.30. Ruten er på 9 km. Tag kaffen med i rygsækken, så finder vi et smukt udsigtspunkt. Der vil være indlagt refleksioner og pauser undervejs. Turen ledes af Peter Overbeck

Mandag til fredag kl.13.30: Noget om den kristne tro
Deltag på et spændende introkursus til den kristne tro. Kurset er henvendt til folk, der enten er nye i den kristne tro eller som ønsker en introduktion til kristendommens grundlag.

Kurset løber over fem samlinger og vil med udgangspunkt i den velkendte bøn ”Fadervor”, præsentere kernen i den kristne tro. Det er ikke et krav at man deltager hver eftermiddag.

Kurset er udarbejdet i samarbejde med alle kirkerne i Danmark og sætter fokus på det 
centrale i den kristne tro. Der vil være oplæg og gode muligheder for samtale. Der er vil fem forskellige præster der underviser på kurset og de underviser i nævnte rækkefølge:

 

Mandag: Lars Rosenkrands, Vanløse Frikirke

Tirsdag : Benthe Højriis, Brovst Baptistkirke

Onsdag: Philip Fodgaard, Bethaniakirken, Aalborg

Torsdag: Svend Ryborg, Kronborgvejens Kirkecenter, Thisted

Fredag: Anders Hyldgård, Pandrup Baptistkirke