Sommer 2018 - Dag 1 (37 of 76)_redigered
Base logo.png
Sommer 2018 - Dag 6 (86 of 93)_redigered

Formiddagsprogrammet på BASECAMP

- byder på to spændende undervisere. Mandag underviser Sarah Krøger Ziethen i Soul teltet, mens Baptistkirken i Danmark holder Landskonference i hallen. Resten af ugen kan vi hver formiddag lytte til Mikael Tellbes undervisning fra Store Scene i hallen. Formiddagene begynder med lovsang. 

Mikael Tellbe,

doktor i teologi & lektor ved Örebro Teologiska Högskola

 

Lyttede du også med begejstring, da Mikael Tellbe besøgte Sommerstævnet i 2019? Så er det nu, du skal begynde at glæde dig til 2022! Den svenske doktor i teologi og lektor i Det Nye Testamentes exegetik ved Örebro Teologiska Högskola vender tilbage. Ud over titlerne har Mikael Tellbe også et omfattende forfatterskab bag sig. Men det er hverken fine titler eller bøger, men derimod hans levende undervisning og inspirerende forkyndelse deltagerne husker fra 2019. Vi gentager succesen i 2022.

Mikael Tellbe taler fra Store Scene hver formiddag fra tirsdag til fredag

Læs mere om Mikael Tellbes baggrund her.

Mikael_Tellbe_500x600.jpg

Sarah Krøger Ziethen,
sognepræst i Roskilde Domkirke

 

Sarah Krøger Ziethen vil undervise under overskriften ’Guds rige er allerede iblandt jer! Naturen som sted for sjælesorg og helbredelse.’ Hendes fokus er, hvad der sker, når vi lader naturen hele os, og hvordan vi kan blive endnu bedre til at bruge naturen, som mere end et sted, hvor vi går tur eller laver bål. 
For naturen kan også være med til at styrke os og vores forhold til Gud. Det ved alle, der har stået ved havet og skreget deres længsler ud, eller holdt om et træ og mærket livskraften stige op.


Sarah Krøger Ziethen taler mandag formiddag.