top of page
Kidz logo.png
Fusion logo.png
Soul logo.png
Beat logo.png
Base logo.png
Urban.png

Arina Mai giver koncert på Sommerstævne ’23

Glæd dig til søndag eftermiddag, der byder på koncert med Arina Mai 

I en musikindustri, hvor Gud ofte synes meget langt væk, er det modigt, at Arina Mai står fast på sin personlige tro. Hun begyndte at synge som otte-årig, og skrev sin første sang, da hun var tretten. Arina Mai udviklede sit sangtalent i kirken, og da hun var femten indspillede hun for første gang sine egne numre.

 

Men livet var ikke sat på skinner for Arina Mai. I flere interviews har hun fortalt om at blive misbrugt, være selvskadende og kæmpe med psykiske udfordringer. Men hun fortæller også om det personlige møde med Jesus, der hjalp hende tilbage til livet - og musikken.

 

I dag fylder det meget for Arina, at mange piger og unge kvinder kæmper en daglig kamp med lavt selvværd og psykiske udfordringer. Unge kvinders kamp er en gennemgående inspirationen for Arina Mai. Når hun synger: ”Skab din egen identitet, invester i dig selv, før det ud i livet, del det med andre og vær en inspiration,” er det livserfaringen og ønsket om at gøre en forskel, der bærer sangen.

 

I dag er Arina lovsangsleder i Københavns Frikirke. Troen er stadig bærende i hendes liv.

Musikkritikere karakteriserer Arina Mais stemme som ”sprød og fyldig” og musikken som ”pop, med elementer af Rhytm and Blues og med klar inspiration fra de største kvindelige kunstnere.”

 

Tjek Arinas hjemmeside på https://www.arinamai.com/ - eller lyt til musikken på Spotify, YouTube eller hvor du ellers lytter til musik. Glæd dig til en fest med et budskab!

Arina Mai giver koncert søndag kl. 15:30 på Store Scene.

04 Arina P2.jpg
bottom of page