Det nye spor på sommerstævnet 2019!  (7.-9. kl.)

 

Er du træt af at dele seng med lillesøster men ikke helt klar til at sige farvel til mors mad? 

Er du i udskolingen og klar på at blive udfordret på din rolle i det gode fællesskab?  

 

På Fusion Camp er vi ikke bange for alle de store - og små - spørgsmål,  som hverdagen og fællesskabet. Vi skal hygge os i loungen, lovprise Gud og tage stilling til hvad vores rolle og opgave er, i de fællesskaber vi bevæger os i.  

Formiddage står på sjov og ballade samt undervisning med dygtige undervisere. Hver eftermiddag er der nye indspark eller udfordringer som gør os klogere på hinanden og os selv. Til aftenmøderne skal vi inspireres og fordybe os i det kristne fællesskab, og den Gud som vi skaber fællesskab omkring. Derudover skal vi naturligvis også udfordre hinanden med fede konkurrence, og skråle med på lækker lovsang. 

Indimellem alle de fede programpunkter skal vi bo i telte sammen, og hænge ud i loungen og have det grineren sammen! Desværre kan vi ikke levere mad til jer, så til måltiderne må du vende snuden mod en venlig sjæl der vil dele måltidsfællesskab med dig, eller plage dine forældre til at skaffe spisebilletter til spisesalen'.

  

Vi håber på at du vil med på den bedste lejr denne sommer! 

 

Der er kun begrænset teltplads så skynd dig at tage fat i en ven og få en af de fede teltpladser, så I kan høre på jeres leder snorke hele ugen igennem fra nabo teltet! 

 

Vi glæder os helt vildt til at se lige netop DIG på Fusion Camp (det fedeste sted på Sommerstævne 2019)