top of page
Sommer 2018 - Dag 6 (78 of 93)_redigered
Fusion logo.png
Sommer 2018 - Dag 2 (58 of 82)_redigered

Fusion Camp - Sommerstævnets modigste ungdomsspor

 

En uge fyldt med fede aktiviteter, lækker lovsang og en masse hygge sammen med både gamle og nye venner!

Synes du også det lyder fedt og er du i udskolingen og klar til at blive udfordret på din rolle i det modige fællesskab? Så er Fusion Camp helt sikkert noget for dig! På Fusion har vi mod på de store og de små spørgsmål, og sammen udforsker vi de udfordringer, hverdagen kan bringe!

 

På Fusion skal vi hygge os i cafeen, lovprise Gud og tage stilling til, hvad vores rolle og opgave er, i de fællesskaber vi bevæger os i.

 

Formiddagene byder på alt fra underholdning til spændende undervisning. Eftermiddagene på nye indspark, aktiviteter og gode udfordringer. Til aftenmøderne skal vi inspireres og fordybe os i det kristne fællesskab, og den Gud som bringer os sammen. Derudover skal vi også udfordres i fede konkurrencer, og skråle med på lækker lovsang. Indimellem alle de fede programpunkter skal vi bo i telte, hænge ud i cafeen og have det grineren sammen!

 

Så skynd dig at tage fat i en ven og hold jer klar til at få fat i en af de fede teltpladser, så i slipper for at høre jeres forældre snorke hele ugen!

 

Vi glæder os helt til at se lige netop DIG på Fusion Camp!

bottom of page