top of page

Program fredag den 21. juli

Link til side med Praktisk info

Samarittertelefon: 9196 5160

Tekniktelefon: 9196 3602

8.30 - 9.00 Morgenbøn i Bakkehuset

Hver dag kl. 8.30 – 9.00 er der morgenbøn i Bakkehuset. Her begynder vi dagen sammen med fokus på Gud og hans nærvær – i bøn, stilhed, bibelrefleksion og sang. Bente Højris, præst i Brovst Baptistkirke, og Hanne Kiel, baptistpræst og nu redaktør af baptist.dk, vil stå for morgenbønnen.
Vær med til at bede for sommerstævnets dage, og om at gudsfolket vil lade sig ramme af det, når Gud igen sender os til sin verden.

10.00 - 11.00 Camilla Westen afslutter undervisningen om at være sendt på Store Scene

Fredag formiddag underviser Camilla Westen som den sidste i rækken af dygtige undervisere. Camilla, der er cand. theol., er kendt for at være en dygtig bibelunderviser. Hun er opvokset i et ateistisk hjem i Norge. Men et møde med Gud gav hende en ny kurs i livet.

​”Jeg oplever et kald til at være præst med fokus på sund undervisning, som tager udgangspunkt i og har Bibelen som centrum” udtaler Camilla. Dette kommer konkret til udtryk i en fokyndelse, der tegner Bibelens store linjer for dem, der lytter.

​Camilla er præst i Bethaniakirken, Evangelisk Frikirke i Aalborg. Hun har tidligere været præst både i Missionskirken og Baptistkirken i Rønne.

11:00 - 12:00 Familiefest med Kidz og afslutning på Store Scene

Og når ugen er gået trækker vi stikket ud fredag den 21. juli med morgenbøn, undervisning med Camilla Westen på Store Scene kl. 10:00 og Familiefest med KIDZ – og alle os andre kl. 11:00. 
Sommerstævne ’23 – det bli’r ikke større i 2023!

 

Farvel - og på gensyn til Sommerstævne 2024!

bottom of page