top of page
Sommer 2018 - Dag 1 (37 of 76)_redigered
Base logo.png
Sommer 2018 - Dag 6 (86 of 93)_redigered

BASECAMP: Aftenprogrammet på Lille Scene

- byder ligesom Store Scene på spændende talere og interessante emner. Men miljøet er mere intimt og emnerne måske lidt smallere. Et tilbud til dig, der vil vide mere om migrantkirker, mangfoldige måder at plante nye skud af fællesskaber på eller omvendelsens forskellige veje til Guds rige.

Hanne Kiel - Morgenbøn.png

Det som livet er

- med Hanne Kiel

 

Børge Andersen, 1925-2010, var aalborgensisk baptist og digter. Børge skrev digte, salmer og spejdersange med et poetisk og tidløst billedsprog. Hans tekster læses og synges med samme glæde og engagement i dag som den gang, de blev skrevet.

Ved foredraget fortæller Børge Andersens datter, præst og redaktør Hanne Kiel om sin fars liv og engagement. Vi skal selvfølgelig også synge hans sange og salmer.

Foredraget finder sted mandag aften kl. 19:30 på Lille Scene

11 Nana Holm Green.png
11 Leo Hansen.png

Nana Holm Green og Leo Hansen,

Sendt på omvendelsens forskellige veje

Ud fra Bibelen og gennem personlige vidnesbyrd og erfaringer sætter Nana Holm Green og Leo Hansen fokus på omvendelsens forskellige veje til Kristus. For nok er der kun én vej til Gud gennem Kristus, men omvendelsen til tro på Kristus foregår af forskellige veje. De beskriver vejene med bogstaverne U, Y og J. 

Torben Andersen vil være med til i sang og musik at følge temaet for aftenen gennem Baptistkirken og Evangelisk Frikirkes sang- og salmetradition. 

Nana Holm Green og Leo Hansen er henholdsvis nuværende og tidligere præst i Birkebjergkirken, Evangelisk Frikirke Danmark i Næstved.

Aftenmøde tirsdag aften på Lille Scene.
 

Torsten Wendel-Hansen, Moses Peng og Chin Chin

Gospelsang og troshistorier fra migrantmenigheder

 

Gospelkoret Destiny Choir fra ICBC (International City Baptist Church) i København medvirker med medrivende gospel på Lille Scene onsdag aften.

Her er fokus på integration og troshistorier fra migrantmenigheder. Mere end hver fjerde menighed i Baptistkirken i Danmark fejrer gudstjeneste på et andet sprog end dansk.

Mange migrantmenigheder har burmesisk baggrund. Moses Peng, præst i Chin Baptist Church i Esbjerg, vil sammen med Torsten Wendel-Hansen, formand for Baptistkirkens Integrationsudvalg og Chin Chin fra Chin Bethel Church i Skjern (tidligere ansat i Folkekirkens Migrantsamarbejde og Religionsmøde) lede en aften med personlige troshistorier og erfaringer fra mødet med dansk kultur og kirkeliv krydret med glad gospelsang.

Aftenmøde onsdag aften på Lille Scene.

Moses Peng

Chin Chin

bottom of page